Θύμα διαρρηκτών και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Σ Τριφυλίας

Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει ότι οι ελλείψεις της ΕΛΑΣ σε έμψυχο δυναμικό, έχει αφήσει την δράση των διαρρηκτών άνευ ελέγχου καθώς τόσο η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας, όσο και τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών και Γαργαλιάνων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην στοιχειώδη έστω, αστυνόμευση της τεράστιας περιοχής ευθύνης που τους αναλογεί.
Μπορεί να καταβάλουν κάθε προσπάθεια αλλά δυστυχώς οι ελλείψεις είναι τέτοιες που πλέον μόνο η ενίσχυσή τους μπορεί να μετριάσει αν όχι να λύσει το πρόβλημα. Συνέπειες του προβλήματος αυτού ήταν και οι δύο διαρρήξεις που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεμί.
Το νέο περιστατικό που «εμπλούτισε» το αστυνομικό δελτίο ήταν η διάρρηξη της οικίας του κ. Ευστάθιου Ανδρινόπουλου στους Γαργαλιάνους το περασμένο Σάββατο.
Όπως έγινε γνωστό οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών εισέβαλαν στην οικία του «στρατηγού» σπάζοντας την πίσω πόρτα.
Με την επιστροφή της οικογένειας του κ. Ανδρινόπουλου στο σπίτι αργά το βράδυ του Σαββάτου διαπιστώθηκε η διάρρηξη. Το εσωτερικό της οικίας είχε γίνει κυριολεκτικά άνω κάτω αλλά όπως δηλώθηκε και στην Αστυνομία, δεν αφαιρέθηκαν πράγματα αξίας.
Οι άνδρες του Α.Τ Γαργαλιάνων έφτασαν στο σπίτι του κ. Ανδρινόπουλου και ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι η αστυνομία που ξέραμε.Υπάρχουν μερικοι αστυνομικοί-ωχαδερφιστές-,που χαλάνε την προσπάθεια, τον ζήλο και τις πρωτοβουλίες μερικών εντιμων και δουλευταράδων αστυνομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.