Οι πρόσκοποι βάφουν κάγκελα σε σχολεία της Κυπαρισσίας

Πρόσκοποι από την κοινότητα του 2ου και του 4ου Συστήματος ξεκίνησαν από χθες και βάφουν τα κάγκελα του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου Κυπαρισσίας.
Βρίσκονται στην περιοχή της Τριφυλίας τις τελευταίες μέρες, και αρχίζοντας από την περιοχή της Νέδας -όπου ξεκίνησαν με πεζοπορία στο ποτάμι- οι πρόσκοποι δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τις ομορφιές της περιοχής και της πόλης, όπως και για την ζεστή φιλοξενία.
Ετσι αποφάσισαν και οι ίδιοι να προσφέρουν κάτι στον τόπο, μιας και η κοινωνική προσφορά είναι στη φιλοσοφία τους.
Χθες μια ομάδα 13 παιδιών πήραν πινέλα και χρώματα και έπιασαν δουλειά, εντυπωσιασμένα από το περιβάλλον του λυκείου της πόλης, όπως μας είπαν, βλέποντας την ομορφιά και την αγάπη που υπάρχει για αυτόν το χώρο.
Η Ελπίδα Μεζίλη, αρχηγός συστήματος, σημείωσε πως ένιωσαν πολύ έντονη την ανάγκη να προσφέρουν κάτι σε αυτό το σχολείο το οποίο είναι στολίδι. Ηρθαν σε επαφή με το διευθυντή Ευάγγελο Αντωνόπουλο και έτσι αποφάσισαν να κάνουν αυτή την ενέργεια. Τους εντυπωσίασε όπως μας είπε η δουλειά που έχει γίνει στο σχολείο, η αγάπη που έχει- κάτι που είναι εμφανέστατο.
Ο Ανδρέας Κοκμοτός, αρχηγός και αυτός συστήματος, επισήμανε ότι έχουν έρθει στην περιοχή με πολλή όρεξη και διάθεση. Υπογράμμισε τις ομορφιές της Νέδας, της Ελαίας και της Κυπαρισσία, με τη θέα από το κάστρο και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Επίσης τόνισε πως ένιωσαν την ανάγκη να προσφέρουν κάτι σε έναν εντυπωσιακό τόπο με πολύ φιλόξενους ανθρώπους.

Κ.Μπ. από το eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.