Διοίκηση Α.Ο.Κ: «Γεμίζει ο πάγκος – έκλεισε και ο προπονητής – φουλάρουμε για τίτλο»!!!

Μια ανάσα από την ανακοίνωση του νέου προπονητή βρίσκεται και επίσημα η Διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας. Εμείς εξασφαλίσαμε το όνομα του νέου προπονητή από δικές μας αξιόπιστες πηγές. Μιλάμε για όνομα πρώην ποδοσφαιριστή που είναι από την Τριφυλία και είναι ήδη γνωστός στους Τριφύλιους.
Φυσικά μιλάμε για τον Νίκο Φρούσο ο οποίος είχε έρθει ως αντικαταστάτης του Αλέξη Μαντζούνη πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν αλλά κρίθηκε ότι δεν θα ήταν σωστό να γίνει η αντικατάσταση του προπονητή της ομάδας πριν την ολοκλήρωση την αγωνιστικής περιόδου περισσότερο για να μην αποπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές και εργάστηκε ως τεχνικός Διευθυντής.
Ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής είχε συμφωνήσει από καιρό, αλλά λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της αβεβαιότητας οι Διοικούντες είχαν βάλει "πάγο" σε κάθε εξέλιξη στα της ομάδας. Χθες οριστικοποιήθηκε και η συμφωνία και μένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.
Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί και το γεγονός ότι η Διοίκηση είχε ξεκινήσει επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει, ενώ ήδη προχώρησε στην απόκτηση του Αργυρόπουλου που αγωνιζόταν στον Πάμισσο και είναι ήδη κλεισμένος και ο νεαρός Γεωργιόπουλος από το Δώριο.
Επιπλέον, από την Διοίκηση του Α.Ο.Κ ανακοινώνεται ότι παραμένει ο βασικός κορμός στης ομάδας ενώ έχουν ήδη γίνει επαφές με 2 ποδοσφαιριστές από κατηγορίες Super League και Football League που θα κάνουν την διαφορά κα θα δώσουν ποιοτικά χαρακτηριστικά τίτλου και όχι μόνο. Για τον έναν μάλιστα ο οποίος δεν θα είναι και Έλληνας, λέγεται ότι "βγάζει μάτια" με την απόδοσή του!!!
Αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς η Διοίκηση την άνοδο και να κάνει και το παραπάνω βήμα που δεν έκανε φέτος η ομάδα!!!
Ο Νίκος Φρούσος που ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επαγγελματικά για 18 ολόκληρα χρόνια και πέρασε από τον Ιωνικό (2 φορές, 1992 – 1999 και 2003-2004, με συνολικά 192 συμμετοχές και 59 γκολ), τον ΠΑΟΚ (την περίοδο 1999-2003 με 76 συμμετοχές και 26 γκολ), και την Ανόρθωση (2004-2010 με 112 συμμετοχές και 50 γκολ), εργάστηκε και σαν προπονητής στην Ανόρθωση την περίοδο 2009-2010, τον Ιωνικό το 2012 και την περίοδο 2013 – 2014 στον σύλλογο Νίκος & Σωκράτης Ερήμης της Β’ Κατηγορίας Κύπρου.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.