Ντουγέρογλου – Φ. Παναγόπουλος οι πρώτοι

Ο ένας χαρούμενος μετά την ανατροπή στο Άστρος
και ο άλλος απαρηγόρητος στο Περιστέρι,
έτοιμοι να μας προσφέρουν νέες συγκινήσεις από την καινούργια σεζόν
Όπως από χθες ήδη σας έχουμε ενημερώσει πρώτοι, η Διοίκηση έχει ξεκινήσει μπαράζ επαφών με ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να προχωρήσει στις ανανεώσεις αυτών που κρίνονται απαραίτητοι.
Είχαμε αφήσει να εννοηθεί για ποιες περιπτώσεις μιλάμε φυσικά.. Αρκεί λέγαμε, να δει κάποιος τα στατιστικά. Τι έχουμε λοιπόν;
Έναν τερματοφύλακα που σε ολόκληρο το πρωτάθλημα δέχτηκε συνολικά 6 γκολ, κράτησε 20 συνεχόμενους αγώνες της εστία του ανέπαφη και φυσικά πήγε την ομάδα αήττητη στο νήμα και από εκεί στα μπαράζ…
Κράτησε την ομάδα όρθια όπου χρειάστηκε και έφτασε στον «τελικό» με την Σπάρτη στο γήπεδο του Περιστερίου.
Η άλλη περίπτωση είναι ο άνθρωπος που όποτε χρειάστηκε, «έκλεψε» το τρίποντο ενώ με τα 26 γκολ που πέτυχε συνολικά, χρίστηκε 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Με το θέμα του προπονητή να παραμένει ανοιχτό και με την εμφάνιση των «επενδυτών» η υπόθεση ρόστερ έχει μείνει λίγο πίσω στον σχεδιασμό της ομάδας.
Ωστόσο, όταν στα 38 παιχνίδια που συμμετέχεις έχεις «χάσει» 3 μόνο φορές (2 στα μπαράζ και μια στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας), και στα 37 υπερασπίζεται την εστία σου ένας τόσο καλός πορτιέρο, δεν χρειάζεται κανένας νέος προπονητής για να εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα.
Επίσης, έχεις έναν επιθετικό που σκοράρει 0.86 γκολ σε κάθε παιχνίδι, σχεδόν σε κάθε αγώνα δηλαδή σκοράρει, τι κάνεις; Τον αφήνεις;
Να θυμίσουμε ότι στο 92’ λύτρωσε τον Α.Ο.Κ στον αγώνα με τον Μεσσηνιακό και φύγαμε με το διπλό (σκορ 1-2), ενώ και το 1ο γκολ ήταν δικό του στο 24’.
Δική του και η νίκη με 1-0 (21’), στον αγώνα με τον Τέλο Άγρα μέσα στην Κυπαρισσία.
Ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 66’ (3-2) που ξεκίνησε ο Παπαγεωργίου Χρήστος δύο φορές, στο 38’ (1-1) και στο 50’ (2-2), στο αγώνα με τον Πάμισσο μέσα στην έδρα μας την 29η αγωνιστική. Δύσκολο να μην θέλει έναν τέτοιο σκόρερ κάποιος προπονητής στην ομάδα του. Όποιος και αν είναι αυτός. 
Χωρίς να έχει καλυφθεί το 100% των πιθανοτήτων αλλά η έκπληξη της ΜΗ επιβεβαίωσης της είδησης θα είναι πραγματική βόμβα, η Διοίκηση του Α.Ο.Κ έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τους Θεόδωρο Ντουγέρογλου και Φώτη Παναγόπουλο.
Για τις υπόλοιπες επιλογές που χρειάζεται να υπάρξουν διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν λογικά μετά την Σαββατιάτικη επίσκεψη των «υποψήφιων επενδυτών» στην πόλη μας.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι το θέμα των ανανεώσεων το χειρίζεται ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Δημήτρης Τσάγκος.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.