Επενδυτές ακούμε αλλά δεν τους βλέπουμε!!!

Από Σάββατο σε Τρίτη και από Τρίτη σε Σάββατο μετατίθεται το ραντεβού της Διοίκησης του Α.Ο Κυπαρισσίας με τους υποψήφιους επενδυτές.
Οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή με τους Διοικούντες του Συλλόγου, εμφανίζονται να εκπροσωπούν επιχειρηματία ο οποίος
επιθυμεί να επενδύσει στην ομάδα και όπως είδαμε σε δημοσίευμα της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" και στην περιοχή γενικότερα με την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας.
Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι περισσότερο αλλά το μόνο που μάθαμε από επίσημα χείλη ήταν ότι τα δύο ραντεβού ακυρώθηκαν με ευθύνη των εκπροσώπων του επενδυτή, οι οποίοι όμως είχαν εγκαίρως ενημερώσει για την αδυναμία τους να βρεθούν στην πόλη μας.
Μάλιστα, για την ακύρωση του ραντεβού της Τρίτης και τη μετάθεση για το ερχόμενο Σάββατο έγινε από το γραφείο του ανθρώπου που «πληρώνει».!!
Εμείς, αναζητήσαμε πληροφορίες και το μόνο που μάθαμε είναι ότι ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείτε στην Ναυτιλία έχοντας επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία σε γνωστό, καθημερινό δρομολόγιο.
Βέβαια, η πληροφορία είναι ανεπιβεβαίωτη και την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και γι' αυτό τον λόγο δεν αναφέρουμε και την "γραμμή" που εξυπηρετούν τα καράβια του.
Η ενημέρωση από την πλευρά του Α.Ο.Κ είναι ανύπαρκτη για ευνόητους λόγους και από την πλευρά του επενδυτή είναι στοχευμένη καθώς οι εκπρόσωποι του ενημερώνουν μέσω «διαρροών» ένα και μόνο μέσο και μάλιστα της Καλαμάτας.
Αν επαληθευτεί το ενδιαφέρον και προκύψει συμφωνία, τότε πολλά από τα θέματα της ομάδας θα «τρέξουν» σε νέα βάση, καθώς η δυναμικότητα του μπάτζετ θα αυξηθεί πολλαπλασιαστικά…
Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν, Σάββατο αργά το απόγευμα θα είναι όλα γνωστά!!!

Kyparissia - News.Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.