«Η έκπληξη της ΜΗ επιβεβαίωσης της είδησης θα είναι πραγματική βόμβα»: Παραμένει και την επόμενη σεζόν ο Παναγόπουλος

Παρότι δεν είναι και είδηση πλέον, καθώς από την Παρασκευή έχει ανακοινωθεί, η παραμονή του Φώτη Παναγόπουλου και την επόμενη σεζόν στην Κυπαρισσία όπου θα αγωνιστεί με την φανέλα του Α.Ο.Κ είναι γεγονός.
Ο τίτλος του άρθρου μας τα λέει όλα άλλωστε. Είναι η φράση με την οποία κλείναμε το ρεπορτάζ στο οποίο λέγαμε ότι
Παναγόπουλος και Ντουγέρογλου παραμένουν στον Α.Ο.Κ την προηγούμενη Πέμπτη 25/06. Πληροφορίες που δεν επιδέχονταν καμιά διάψευση και καμία αμφισβήτηση.
Βέβαια αυτά πριν τα γεγονότα που άρχισαν από χθες να λαμβάνουν χώρα και δυσχεραίνουν την θέση όλων, με την πραγματικότητα που δημιουργείται.
Στην συνάντηση της Παρασκευής με την διοίκηση δεν βρέθηκε ο πορτιέρο της ομάδας.
Ο Φώτης Παναγόπουλος ικανοποιήθηκε πλήρως από τα λεγόμενα των Διοικούντων σχετικά με την υπόθεση παραμονής του στην ομάδα και με δική του πρωτοβουλία «βγήκε» η είδηση της ανανέωσης, πριν καλά- καλά συνεδριάσει τυπικά το Δ.Σ του Α.Ο.Κ.
Αυτό ωστόσο δεν ισχύει και για τον Χ. Παπαγεωργίου ο οποίος έθεσε τις απαιτήσεις του στην Διοίκηση και παρότι δεν είναι μακριά από την συμφωνία, οι Διοικούντες επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν σύντομα.
Βέβαια, για να μην δημιουργείται αρνητική εντύπωση και με τον Χρήστο το θέμα αναμένεται να κλείσει θετικά καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους.
Σε ότι αφορά το θέμα του «φύλακα αγγέλου» της εστίας μας, οι εξελίξεις σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και η αβεβαιότητα που «αναβλύσει» από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, «πάγωσαν» κάθε συνομιλία, όχι μόνο με τον Θοδωρή, ούτε επειδή υπάρχει κάποια πλευρά που δεν επιθυμεί την ανανέωση.
Απλώς η Διοίκηση περιμένει τις εξελίξεις ώστε γνωρίζοντας το τι πρόκειται να συμβεί, να υπολογίσει και το πώς θα πορευτεί καθώς δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να μην καταφέρει να ανταποκριθεί σε αυτά που θα συμφωνήσει με τον Θοδωρή και με κάθε άλλον ποδοσφαιριστή, έστω και αν η ευθύνη δεν θα βαρύνει τα μέλη της.
Μην ξεχνάμε ότι τα μέλη της Διοίκησης είναι επιχειρηματίες και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μόνο θετική δεν θα λέγαμε ότι είναι, όχι μόνο για την ομάδα που διοικούν αλλά και για τις ίδιες τους τις επιχειρήσεις.
Ας περιμένουμε…

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.