Εκδήλωση - Κάλεσμα του "Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού"

Το νέο συμβούλιο του "Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού", απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που προσπαθούν να αναδείξουν τις ομορφιές που μπορεί να συναντήσει κάποιος πέριξ και κατά μήκος του Αρκαδικού ποταμού.
Ο όμιλος, το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουλίου, διοργανώνει την ετήσια μουσική του βραδιά στο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα.
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό μέλη του Δ.Σ του Ομίλου και προσκεκλημένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όσοι παραστούν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Ομίλου, τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανάδειξη και την αξιοποίηση του Αρκαδικού ποταμού με την δημιουργία μονοπατιών και χώρων για αποδράσεις στην ύπαιθρο.
Θα γίνουν σύντομες ομιλίες για τις μελλοντικές δραστηριότητες που βρίσκονται στα «σκαριά» ενώ η βραδιά θα κλείσει με πολύ φαγητό, άφθονο κρασί και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Ένα σχήμα που καλλιτεχνικά το επιμελείται ο Βασίλης Αρμένης και αποτελείται από τους:
Χριστίνα Κωνσταντάρα, Στέλλα Μακρή, Αλέξανδρο Κοντοπίδη, Βασίλειο Ολύμπιο.
Στο μπουζούκι θα είναι ο Ανδρέας Τριάντος.
Η προπώληση των προσκλήσεων έχει ήδη ξεκινήσει.
Την γενική ευθύνη της εκδήλωσης έχουν αναλάβει ο Γραμματέας του Ομίλου, κ. Βασίλειος Ν. Αργυρόπουλος με τον κ Παναγιώτη Στρατικόπουλο.
Για κρατήσεις θέσεων μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στους δύο υπευθύνους οργάνωσης και στα τηλέφωνα:
Β. Αργυρόπουλος: 6944895870
Και
Π. Στρατικόπουλος: 6984083422
Η τιμή της πρόσκλησης μαζί φυσικά με το πλούσιο MENU είναι 15€.
Τέλος, κρατήσεις μπορούν να γίνουν και στο κέντρο «Στεφανής»
Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί!!

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.