«Λύγισε» Α.Ο.Κ μέσα στην Σπάρτη – «Ζωντανή» με το υπέροχο γκολ του Θεοδωρακόπουλου η ομάδα της Κυπαρισσίας

Μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα, μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Μαντζούνη «λύγισαν» και δέχτηκαν την πρώτη τους ήττα για την φετινή σεζόν, εκτός πρωταθλήματος βέβαια αλλά σε μια πολλή κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, όπως είναι οι αγώνες μπαράζ.
Τα προβλήματα για τον Αλέξη Μαντζούνη πάρα πολλά, με τις απουσίες παικτών με ποιότητα που θα έκαναν την διαφορά, όπως είναι ο Μιτρόφ, να είναι περισσότερο έντονες από ποτέ, ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις απουσίες των Κόλλια, Καμποσιώρη και Παναγόπουλου. Ωστόσο, όλη η ομάδα «κατάθεσε» όλα τα ψυχικά αποθέματα που της είχαν απομείνει και αντιμετώπισε την καλύτερη, ειδικά στο πρώτο μέρος Σπάρτη, θα λέγαμε στα ίσια, ενώ το γκολ του Θεοδωρακόπουλου στέλνει την ομάδα σε δεύτερα μπαράζ, αν θεωρήσουμε ότι οι συνδιεκδικητές θα τελειώσουν τα μπαράζ ανόδου χωρίς άλλες απώλειες.
Η ομάδα μας, παρότι δεν ήταν η ομάδα που εμείς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φέτος στα γήπεδα και με δεδομένο ότι η Σπάρτη είναι η ομάδα με το διπλό και πλέον μπάτζετ σε σχέση με τον Α.Ο.Κ, έδειξε ότι είναι πολλή σκληρή για να πεθάνει. Παρότι από το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, σε κανένα λεπτό του αγώνα δεν παράτησε τα όπλα και συνέχισε να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Θα λέγαμε ότι από ένα σημείο και έπειτα το παιχνίδι είχα ισορροπήσει με τον Α.Ο.Κ να στέκεται αρκετά καλά, ενώ προσπαθούμε να βγει με αξιώσεις και στην επίθεση.
Κάπως έτσι ευτύχισε να καταφέρει να μειώσει και το σκορ με το απίστευτο σουτ του Θεοδωρακόπουλου.
Τα προβλήματα ωστόσο για τον Μαντζούνη δείχνουν να μην έχουν τέλος καθώς παρότι είδαμε τον Μαργαρώνη να επιστρέφει στο 59ο λεπτό μετά από πάρα πολύ καιρό, εντούτοις αντικαταστάθηκε εκ νέου στο 79ο λεπτό από τον νεαρό Κωνσταντόπουλο.
Άσχημα τα νέα από την Σπάρτη καθώς και ο Ντιόπ τραυματίστηκε και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σπάρτης με ασθενοφόρο. Με τις τελευταίες πληροφορίες που έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Φωτεινός να συγκλίνουν στην άποψη ότι είναι περισσότερο προληπτική η διακομιδή του Σ. Ντιόπ στο νοσοκομείο.
«Η Σπάρτη είναι πραγματικά πάρα πολλή καλή ομάδα και αυτό ανεβάζει και την αξία του αντιπάλου» είπε ο Αλέξης Μαντζούνης. «Οι δικαιολογίες γεννάνε αποτυχίες και δεν ψάχνω καμιά δικαιολογία για την ήττα. Σίγουρα όμως είδατε ότι δεν είχαμε Παναγόπουλο, Μιτρόφ αλλά Κόλλια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Απάντησε ότι η θέση της ομάδας του οφείλεται στην ψυχή που καταθέτουν σε κάθε αγώνα την φετινή σεζόν. «Από αύριο θα βλέπουμε μόνο τον επόμενο αγώνα μα τον Π.Α.Ο.Κ στην έδρα μας και δεν ασχολούμαστε, ούτε με Πανθυρεατικό αλλά ούτε και με δεύτερα μπαράζ και τίποτα άλλο. Μόνο με το επόμενο παιχνίδι ασχολούμαστε.»
Για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν ο Αλέξης Μαντζούνης είπε: «Δεν έχω κάτι με τους οπαδούς της Σπάρτης, πιστεύω ότι ο κόσμος βρίζει την ομάδα που θεωρεί καλή και την σέβεται. Δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, εγώ το χάρηκα. Αν ειπώθηκαν και κάποιες βαριές κουβέντες, ψωμί και αλάτι»
Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Κ είπε «Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, ευχαριστώ και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Η διοίκηση της Σπάρτης μας φιλοξένησε με άψογο τρόπο. Τώρα μικροεντάσεις μπορεί να δημιουργήθηκαν αλλά είναι γνωστά στο ποδόσφαιρο. Μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις αλλά δεν έγινε το παραμικρό. Όλα ήταν άψογα.»
Για την ομάδα του Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι εξής: Ντουγέρογλου, Γαραγαρώνης, Ντιόπ, Θεοδωρακόπουλος, Λυδιώτης, Καραντούλιας, Χ. Παπαγεωργίου 90+', Γεωργιόπουλος (59'), Φ. Παναγόπουλος
Αλλαγές: (59') Μαργαρώνης (79'),
(79'Κωνσταντόπουλος,
(90+') Β. Παπαγεωργίου
Η Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.