ΑΠΟΛΛΩΝΑ.....ΠΑΙΞΕ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ...!!


Μόνος πρώτος παρέμεινε ο ΑΟΚ, μετά την σαρωτική νίκη του επί του Απόλλωνα Καλαμάτας, μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας.
Ακολουθεί ανάλυση του "μουτζαχεντίν" της κερκίδας φίλου Κυριάκου Πανόπουλου, όπως δημοσιεύτηκε στην "Ανοιχτή Ομάδα" του facebook.

Καλησπέρα ΑΟΚάκια μου......πως είπατε, ο Απόλλωνας έπαιζε λύρα....;; Το ξέρω μωρέ....αλλά αφού τον χορέψαμε στο γήπεδο, ας μας παίξει τώρα λίγο μπουζούκι για να χορέψουμε εμείς.... Δεν σας είδα όλους στο γήπεδο αλλά το αποτέλεσμα θα το μάθατε.....4-0 σβηστοί....!!! Οπότε ας πούμε μερικά πραγματάκια για όσους δεν ήρθατε....
Ο ΑΟΚ δείχνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και το τελευταίο διάστημα όλη η δουλειά που έχει γίνει βγαίνει στο γήπεδο. Τρομερές αλληλοκαλύψεις στην άμυνα σε σημείο που να μην περνά ο αντίπαλος ούτε απ' όξω στην περιοχή σου και αυτοματισμοί στην επίθεση που δεν βλέπεις εύκολα σε ερασιτεχνική ομάδα....δεν είναι υπερβολή ότι υπάρχουν φάσεις που χάνεται το τόπι...!!!
Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με .....Ντουγέρογλου, Ανδρουτσή, Γ. Παναγόπουλο, Γαργαρώνη, Γιαννόπουλο, Ντιόπ, Λυδιώτη, Μιτρόφ, Παπαγεωργίου, Κόλλια και Φ. Παναγόπουλο και από το πρώτο λεπτό ξεκαθάρισε ότι στην Κυπαρισσία δεν περνάει κανείς...!
1-0 με ωραίο σουτ του Κόλλια αφού είχε προηγηθεί δοκάρι και 2-0 στο 30' με κεφαλιά του Μιτρόφ.

Από εκεί και πέρα άρχισε και το θέαμα.
Αρχή δευτέρου ημιχρόνου και αλλαγή με τον Θεοδωρακόπουλο να περνά στην θέση του Φώτη Παναγόπουλου.....στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.....3-0 από ασίστ του Κόλλια.
Αλλαγή με τον Βασίλη Παπαγεωργίου να περνά στο ματς και να τα δίνει όλα ο πιτσιρίκος....μπράβο Βασίλη...! Κομποσιώρης η τρίτη αλλαγή , άλλο ένα παστέλι από τον Θεοδωρακόπουλο και σπίτια σας κύριοι...
Για άλλη μιά φορά η αμυντική λειτουργία με Ντιόπ, Λυδιώτη, Γαργαρώνη, Παναγόπουλο, Ανδρουτσή και Γιαννόπουλο ήταν για σεμινάριο και κάπως έτσι κρατάνε απαραβίαστη την εστία του Ντουγέρογλου για 1.350 αγωνιστικά λεπτά...!!!! Λέτε να είναι παγκόσμιο ρεκόρ....;;
MVP του ματς ασφαλώς ήταν ο Κόλλιας.......πέσε μας ρε Νίκο, πόσα καντάρια μπάλα ξέρεις τέλος πάντων.....;;;
Αυτά ήταν τα νέα ΑΟΚάκια μου και τώρα περιμένουμε την Κυριακή τον Αστέρα Αρφαρών για να κάνουμε πλάκα....!!! Άααα να σας πω ότι ο Πάμισος πήρε αέρα το Διαβολίτσι με 3-0 αλλά και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνουν εκείνοι.....;;;
Τώρα είμαστε καβάλα στ' άλογο....!!!!

Η Βαθμολογία μετά και την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.