Α.Ο.Κ: "Φύσηξε εξάρι" σήμερα στην Κυπαρισσία...

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου
Είναι γνωστός σε όλους τους συντοπίτες μας ο "αέρας της Κυπαρισσίας" και τα "κατορθώματά του" όταν "τον πιάνει". Σήμερα λοιπόν ο αέρας φούντωσε και "χτύπησε εξάρι.
Θα πει κάποιος, "καλά, στην Κυπαρισσία από 8-9 μποφόρ και πάνω λέμε ότι έχει πολύ αέρα".
Όμως ο σημερινός αέρας δεν ήταν ο γνωστός, μάλλον ένας "αέρας από τα παλιά" ήταν και ονομάζεται Α.Ο. Κυπαρισσίας.
"Σηκώθηκε" λοιπόν ο αέρας Α.Ο.Κ και βρίσκοντας τον Ολυμπιακό Καλαμάτας μπροστά του, "τον πήρε και τον σήκωσε"... ΜΕ έξι γκολ(μπο)-φορ, τον "σκόρπισε" στους 5 ανέμους και πήρε ένα θριαμβευτικό τρίποντο μπροστά στον κόσμο του...
Όμως, ας μην προχωρήσω άλλο καθώς καλύτερα από τον φίλο πάνω απ' όλα, τον ανατρεπτικό, εκκεντρικό, ρομαντικό - "μουτζαχεντίν" της κερκίδας Κυριάκο Πανόπουλο ο οποίος το έζησε το ματς από κοντά, αποκλείεται να τα γράψω.
Παραθέτω λοιπόν την ανάλυση που ο ίδιος επιμελήθηκε για την γνωστή πλέον και έγκυρη για της αναρτήσεις της: "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας" στο Facebook.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΊΣΤΕ...;; ΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....!!! -
Καλησπέρα ΑΟΚάκια μου....το λάθος που έκανα είναι ότι δεν πήρα μαζί μου μπλοκάκι για να τα γράφω και να μην τα ξεχνάω....:-)))) Πλάκα κάνω....τι να ξεχάσεις από την σημερινή μεγαλειώδη εμφάνιση του ΑΟΚ και την νίκη με 6-0....!!!!
Όσοι βρεθήκατε στο γήπεδο είμαι βέβαιος ότι απολαύσατε την καλύτερη φετινή εντός έδρας εμφάνιση του ΑΟΚ. Αλλά να πούμε δυό πραγματάκια και για όσους είδατε το ματς και για όσους λείψατε.
Κατ' αρχάς τα γκολ.....1-0 με Φώτη Παναγόπουλο, 2-0 με εξαιρετικό αριστερό σουτ του Λυδιώτη...βάλτε και κανά τριάρι κλασικές ευκαιρίες χαμένες και έχετε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο......εκεί να σ' έχω μάνα μου......χάθηκε το τόπι....!!
Το 3-0 ήταν από αυτογκόλ του Ολυμπιακού αφού στο δικό μας τέρμα δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρουν, το 4-0 ο Καμποσιώρης, 5-0 με τον Κόλλια να μπαίνει μαζί με την μπάλα στα δίχτυα και 6-0 με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή που μόνο ο καράφλας ο Παναγόπουλος ξέρει να πιάνει....!!! Πάμε τώρα και στα πιο ειδικά.....
Συμπέρασμα πρώτο και σπουδαιότερο....όταν ο ΑΟΚ παίζει φουλ επίθεση δεν φοβάται κανέναν...! Εδώ που φτάσαμε αγαπητέ μου Αλέξη Μαντζούνη, είμαστε ή αυγά ή πουλιά.....βγάλε τους λοιπόν απάνου και άστους να κεντάνε....!
Συμπέρασμα δεύτερο....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ και γιαυτό σήμερα σκόραραν 5 διαφορετικοί παίχτες.
Συμπέρασμα τρίτο.....αν και δεν υστέρησε κανείς πρέπει να πούμε ότι οι καλύτεροι σήμερα στο γήπεδο ήταν οι δυό χειμερινές μεταγραφές, δηλαδή ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος και κυρίως ο Γιάννης Καμποσιώρης που στο ντεμπούτο του ήταν σίγουρα ο MVP του ΑΟΚ και φαντάζομαι πως δεν θα διαφωνήσει κανείς...!!
Συμπέρασμα τέταρτο......είσαι μεγάλος ρε Θοδωρή Ντουγέρογλου.....πολύ μεγάλος......πες μου ποιός άλλος γκολκίπερ έχει 990 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ.....πάμε για τα 1.000 αγόρι μου και ακόμη παραπάνω....!!
Απόψε θα το γιορτάσουμε αλλά από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα....δουλειά, συγκέντρωση και ενθουσιασμό γιατί το δευτεριάτικο ματς στην Ανδρούσα είναι υψηλού κινδύνου....!!!
Να και τα κορίτσια του τίτλου
Άντε να σας πω και τα υπόλοιπα τελικά της 18ης αγωνιστικής για να κάτσω κι εγώ παρέα με τα κορίτσια του Ολυμπιακού που ποζάρουν για πάρτη μας στην φωτογραφία....:-)))
Είχαμε....Πάμισος Μεσσήνης-Εθνικός Μελιγαλά 3-0, Ακρίτας Κορώνης-Τέλος Άγρας 0-3, Α.Ο Διαβολιτσίου-Α.Ο Σπερχογείας 2-1, Αστέρας Αρφαρών-Α.Ο Ασπροχώματος 3-1, Εράνη Φιλιατρών-Α.Ο Δωρίου 1-1, Μεσσηνιακός-Α.Σ Ανδρούσας 2-2 και Απόλλωνας Καλαμάτας-Τσικλητήρας Πύλου 2-1.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΟΚΑΑΑΑΑΑΡΑ........ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.....
Αυτά και από τον φίλο Κυριάκο και νομίζω καλύτερα δεν γινόταν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κύριος Μπλάνας πέρασε "απαρατήρητος" από το γήπεδο, όπως δηλαδή πρέπει να γίνεται με τους διαιτητές, όταν αυτοί κάνουν καλά την δουλειά τους.
Για τον Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Ντουγέουγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος Γ., Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ (46'),  Καρατζούλιας, Παναγόπουλος Φ. (65') Θεοδωρακόπουλος (75'), Καμποσιώρης.
Αλλαγές: Κόλλιας (46'), Κωνσταντόπουλος (65'), Μπακόπουλος (75')
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μπλάνας Γ. με βοηθούς τους κυρίους Τσίρμπα Ν. και Τσουλάκο Η.
Η βαθμολογία μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Για την ορθή κατανόηση της βαθμολογίας να αναφέρουμε ότι:
Το σωματείο Τσικλητήρας Πύλου έχει +2 βαθμούς και
Το σωματείο Απόλλων Καλαμάτας έχει -1 βαθμό.
Αφορά τον μεταξύ τους ισόπαλο αγώνα που κατακυρώθηκε υπέρ του γηπεδούχου Τσικλητήρα με την 9/10-10-2014 απόφαση της Π.Ε, μετά από την  υπέρ του επιδίκαση της ένστασης που υπέβαλλε στην Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.