Στον Α.Ο.Κ ο Θεοδωρακόπουλος; Αναμένουμε τα ευχάριστα.

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων βρίσκονται οι εν Κυπαρισσία φίλαθλοι του Α.Ο Κυπαρισσίας αλλά και οι απανταχού Κυπαρίσσιοι που παρακολουθούν την ομάδα, έστω και από μακριά.
Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές της «Ανοιχτής Ομάδας Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας» και του «δαιμόνιου» Κυριάκου Πανόπουλου που επιμελείται την σελίδα, η διοίκηση των κυανόλευκων βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο Βάρδας.
Ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος (24 ετών), φέτος έχει ήδη 5 γκολ στο ενεργητικό του με την ομάδα του Π.Α.Ο Βάρδας, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί άνετα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.
Ένα δυνατό «εργαλείο» λοιπόν για τον Ματζούνη, με παραστάσεις από Γ’ εθνική, που θα ενισχύσει στο μέγιστο βαθμό την επιθετική γραμμή, είναι ήδη κλεισμένος σύμφωνα με τις φήμες «της πιάτσας», ενώ επίσημα τηρείτε σιγή ιχθύος για τον πορεία των διαπραγματεύσεων.
Μια προσθήκη που αν πραγματωθεί, σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα της ομάδας (μόνο 3 τέρματα παθητικό), μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας στην κούρσα του πρωταθλήματος και να βρεθεί «το κλειδί» σε δύσκολες άμυνες που χρειάζεται «καθαρό μυαλό» όπως καλή ώρα συνέβη στην προηγούμενη αγωνιστική καθώς χρειάστηκε το χρονόμετρο να δείξει 90’ για να μπει μπροστά στο σκορ η ομάδα.
Άλλωστε τα δύσκολα (Πάμισσος) είναι μπροστά
Να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη ελεύθερος καθώς έλυσε την συνεργασία του με την πρώην πλέον ομάδα του κοινή συνεναίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.