Ρυθμίσεις Οφειλών προς τον Δήμο Τριφυλίας

Την δυνατότητα ρύθμισης πάσης φύσεως οφειλών προς τον Δήμο Τριφυλίας, έχουν πλέον όλοι οι οφειλέτες των Περιφερειών και των Δήμων, σύμφωνα με τον Ν4304/2014 που πρόσφατα υπερψηφίστηκε στην Βουλή. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με την ημερομηνία βεβαίωσής τους.
Έτσι, για οφειλές που βεβαιώθηκαν μέχρι 31/12/2009 ο αριθμός των δόσεων μπορεί να φτάνει τις 24 με ελάχιστη δόση τα 150 €. Γίνεται γνωστό ότι στις παραπάνω δόσεις δεν περιλαμβάνονται πρόστιμα και προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής της οφειλής.
Η άλλη κατηγορία οφειλών, αυτές δηλαδή που βεβαιώθηκαν μετά την 01/01/2010, ο αριθμός των δόσεων διαφέρει ανάλογα με το ποσό οφειλής, ενώ και οι προσαυξήσεις μπορεί να μειωθούν μέχρι και στο 100%, δηλαδή ο οφειλέτης να απαλλαχτεί από αυτές, ανάλογα πάλι με τον τρόπο εξοφλήσεις των δόσεων.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας με τις δυνατότητες διακανονισμού των οφειλών ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.