Νέοι επαγγελματίες πήραν τα ηνία στην Κυπαρισσία, δεν εξελέγη ο απερχόμενος πρόεδρος...

Αλλαγή εποχής σήμανε το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, με νέους επαγγελματίες να παίρνουν τα ηνία, συμμετοχή – ρεκόρ στις εκλογές και τον απερχόμενο πρόεδρο να μην καταφέρνει να επανεκλεγεί!
Οι εκλογές διεξήχθησαν από τη 1.30 το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, σε ενωτικό κλίμα, και χαρακτηρίστηκαν από τη μαζική συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης!
Συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς ψήφισαν 161 ταμειακώς εντάξει μέλη και αυτό αποτελεί ρεκόρ για τον Εμπορικό Σύλλογο τα τελευταία 30, τουλάχιστον, χρόνια, αν όχι από ιδρύσεώς του!
Νέες και νέοι επαγγελματίες της πόλης εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και, μάλιστα, με διαφορά ψήφων από παλαιότερους συναδέλφους τους και μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Από την απερχόμενη διοίκηση μόνον δύο επανεξελέγησαν, ενώ δεν επανεξελέγη ο απερχόμενος πρόεδρος, ο οποίος, μάλιστα, συγκέντρωσε και μικρό αριθμό ψήφων.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν με σειρά ψήφων: Θεοδωροπούλου Ειρήνη με 77, Αβδάλας Δημήτρης με 73, Δρούλια Κάντυ με 68, Τερζής Δημήτρης με 67, Καρυτινός Δημήτρης με 63, Θεοδωροπούλου Χρύσα με 58 και Καγιάφας Παναγιώτης με 57.
Ακόμη έλαβαν Αναγνωστοπούλου Μάρω 24, Κόντου Άννα 32, Κωνσταντακοπούλου Σοφία 33, Κωτσόπουλος Νίκος 35, Λουδάρου Μαρία 35, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης 43, Τσαλαμανδρή Βούλα 51 και Ψιλογαλάνης Παρασκευάς 55.
Η μαζική συμμετοχή είχε ως αποτέλεσμα να εκλεγούν 3 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, που είναι οι: Αβδάλας Δημήτρης με 82, Χηνόπουλος Σπύρος με 80, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης με 42, ενώ η Ασημακοπούλου Δέσποινα έλαβε 32.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου εξελέγησαν οι: Μπούκαλης Νίκος με 74 ,Νικολοπούλου Άσπα με 72 και Παπαδοπούλου Φωτεινή με 32, ενώ έλαβαν ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης 24 και η Αθανασοπούλου Ρένα 21.

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"





1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.