Α.Ο.Κ: Σαρωτικός και "πλώρη" για κορυφή

Όχι τόσο το σκορ όσο η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Μαντζούνη, έδωσαν την εικόνα του απόλυτου κυρίαρχου μέσα στο γήπεδο. Εμείς που πρώτοι σπεύσαμε να «καυτηριάσουμε» το κακό ξεκίνημα της ομάδας και την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών και πάλι σε επίπεδο εμφάνισης και όχι σε σκορ, πάλι εμείς θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μαντζούνη για το στήσιμο της ομάδας αλλά και στον Παναγόπουλο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε.
Η «κληρονομιά» που άφησε ο Στρέπι είναι βαριά για τον νεοαποκτηθέντα Παναγόπουλο και ο κόσμος είχε μάθει κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα ο Ρουμάνος κοντά στην αντίπαλη περιοχή ότι «ψηνόταν παστελάκι», όπως λεγόταν στις κερκίδες. Η φυγή του λοιπόν άφησε «κενό» στον κόσμο και οι προσδοκίες από τον Παναγόπουλο είναι μεγάλες κάτι που ίσως το γνωρίζει και ο ίδιος και αυτό τον γέμισε με άγχος στην αρχή της περιόδου.
Περισσότερα για τον αγώνα όμως και με δεδομένη την αδυναμία μας να βρεθούμε κοντά στην ομάδα, από τον φίλο πάνω απ’ όλα, τον ανατρεπτικό, ρομαντικό και «μουτζαχεντίν» της κερκίδας Κυριάκο Πανόπουλο σε μια ανάλυση που κάνει για λογαριασμό της "Ανοιχτής Ομάδας Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας" στο facebook
ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ F-16...!!!
Μεγάλη νίκη και εμφατική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο του ματς. Σκορ του ματς, όπως οι περισσότεροι ξέρετε....2-0. Αρκετός κόσμος σήμερα στο γήπεδο αλλά ας γράψουμε δύο λόγια για όσους θα είχαν την ευκαιρία να έρθουν. Τα χρωστάμε άλλωστε και σε κάποιον και θα καταλάβετε... Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή τα πράγματα.
Η ομάδα ξεκίνησε με τους Ντουγέρογλου τέρμα, Ανδρουτσή δεξί μπακ, Μαργαρώνη αριστερό, στο κέντρο της άμυνας Γαργαρώνης και Ντιόπ. Στα χαφ Λυδιώτης, Καρατζούλιας και Μιτρόβ. Ακραίοι χαφ Παπαγεωργίου και Κωνσταντόπουλος που άλλαζαν πλευρά και μπροστά ο Παναγόπουλος.
Στο 1ο ημίχρονο και μέχρι το 30', είχαμε κατοχή, προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, αλλά το ταμπούρι που έπαιζε η Ανδρούσα μας δυσκόλεψε με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε να μπούμε στην περιοχή με γιόμες που εύκολα ή δύσκολα καθάριζε ο πολύ καλός Γκούνης. Κάπου στο 30' και μέχρι το ημίχρονο, βγάλαμε ένα νεκρό διάστημα και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε αφού η Ανδρούσα έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.
Και στις τρεις όμως το F-16 της ομάδας, ο απροσπέλαστος Θοδωρής Ντουγέρογλου, απογειώθηκε και κράτησε το 0 στην άμυνα. Good job Teo...!!!
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το "ματσάκι". Συνεχώς στην επίθεση, με σωστή ανάπτυξη αλλά το γκολ δεν ερχόταν και στην κερκίδα μας έζωναν τα φίδια. Εκείνη ήταν και η ώρα που μίλησε ο Φώτης Παναγόπουλος...!
Με μιά καταπληκτική ενέργεια, κατέβασμα της μπάλας και σουτ αληθινό κανόνι, έγραψε το 1-0 και κατέβασε τα κάστανα από την φωτιά...! Πανηγύρισε έξαλλα το γκολ με τους οπαδούς του ΑΟΚ και πολύ καλά έκανε...! Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά....ο Καρατζούλιας κέρδισε πέναλτυ....γειά σου ρε Κάρα μεγάλε....και ο Μητρόφ ψύχραιμα και κυνικά έκανε το 2-0. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Μέχρι την λήξη χάθηκαν κι άλλες ευμαιρίες με κορυφαία άλλη μια καταπληκτική ενέργεια του Παναγόπουλου που έφτιαξε μόνος του τις συνθήκες για γκολ αλλά στο σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Δεν πειράζει Φώταρε....!
Λήξη με 2-0, χαμόγελα παντού....και στην ομάδα και στην κερκίδα...
Ένα ματς με την Ανδρούσα πέρασε στην ιστορία αλλά...Μάγκες, και απευθύνομαι κυρίως στους παίχτες και τον κόουτς, την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στους Γαργαλιάνους. Ματς που μπορεί να αποδειχτεί κομβικό...! Οπότε....δουλειά, δουλειά, δουλεία μέσα στην εβδομάδα ώστε να πάμε εκεί και να τους ταχτοποιήσουμε. Γιατί όπως βλέπετε, και απευθύνομαι κυρίως στους οπαδούς, δεν λέει να γκελάρει εκείνος ο Πάμισος, οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να οργανώσουμε μεγάλη εκστρατεία για το παιχνίδι με τον Τέλλο Άγρα...!!
ΑΝΤΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ: Ζητάμε συγγνώμη από την υπόλοιπη ομάδα που σήμερα επιλέξαμε τους δύο MVP για την ανάρτηση μας. Ήσασταν όλοι σας πολύ καλοί και σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Αλλά ειδικά του Φώτη, κρίνω πως κάτι του χρωστάμε, τόσο η πλειονότητα των φιλάθλων, όσο κι εγώ προσωπικά....Μπράβο αγόρι μου, συνέχισε να ιδρώνεις την φανέλα του ΑΟΚ, συνέχισε να πεταλώνεις την μπάλα στα δίχτυα και θα είμαστε όλοι δίπλα σου...!!!
Αυτά από τον Κυριάκο και τα δικά μας λόγια περιττεύουν.
Η ομάδα πλέον "πάτησε" την δεύτερη θέση  στην βαθμολογία με 10 βαθμούς (3 νίκες μια ισοπαλία) με τον ασταμάτητο Πάμισσο να βρίσκεται στη κορυφή μετά την 4η σερί νίκη του σήμερα, απέναντι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-0. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Α.Ο Δωρίου, Απόλλων Καλαμάτας και Τσικλητήρας Πύλου με 9 βαθμούς με τους δύο τελευταίους να λύνουν τις διαφορές τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ η οποία με την από 9-10/10 απόφασή της κατακύρωσε τον μεταξύ τους αγώνα υπέρ της ομάδας της Πύλου με 3-0.
Να θυμίσουμε ότι το τελικό σκορ του αγώνα αυτού ήταν 1-1 αλλά υποβλήθηκε ένσταση από την διοίκηση του Τσικλητήρα Πύλου. Έτσι, αφαιρέθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας από τον Απόλλωνα και δόθηκαν και δύο επιπλεόν βαθμοί στην ομάδα της Πυλίας.
Για τον Α.Ο.Κ λοιπόν αγωνίστηκαν οι:
Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Μαργαρώνης, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Λυδιώτης, Καρτζούλιας, Μητρόφ, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος.
Ο διαιτητής του αγλωνα ήταν ο κύριος Σερεμέτης Π., με βοηθούς τους κυρίους Γιαννέτσο Ι. και Ταβουλαρέα Δ.
Η Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση και της τέταρτης αγωνιστικής είναι η εξής:

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.