Καλαμάτα: Συνελήφθη κοσμηματοπώλης για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη 55χρονος κοσμηματοπώλης στην Καλαμάτα, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, προερχόμενων από κλοπές. 
ιδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στο κοσμηματοπωλείο του 55χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, μέρος των κοσμημάτων που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει ακόμη μία ρομά, καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών της, οι οποίοι έκλεβαν χρυσαφικά και κοσμήματα τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν στον 55χρονο έναντι χρηματικών ποσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.