Εγκληματική δράση με φόλες στα Φιλιατρά

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η εγκληματική δράση με φόλες στα Φιλιατρά, ενώ τις τελευταίες μέρες θανατώθηκαν κι άλλοι σκύλοι. Οι δε κάτοικοι της περιοχής είναι σε απόγνωση. Ιδίως οι φιλόζωοι και όσοι έχουν οικόσιτα σκυλιά, νυχθημερόν φοβούνται για το επόμενο κρούσμα.
Για τα κρούσματα των τελευταίων ημερών στα Φιλιατρά, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο facebook: «Παρακαλούμε, ζωόφιλοι στα Φιλιατρά, να είσαστε σε επαγρύπνηση. Δε θα σταματήσει ο δράστης ή οι δράστες μέχρι να σκοτώσουν όλα τα δεσποζόμενα και αδέσποτα μαζί! Ο δράστης φτιάχνει λίγες φόλες την κάθε φορά και τις πετάει κοντά σε σκυλιά, για να είναι σίγουρος ότι θα τις φάνε. Ο δράστης χτυπάει από τις 07.00 – 07.30 το πρωί. Οποία περίεργη κίνηση δείτε από άνθρωπο κοντά σε σκυλί, να προσέξετε τα στοιχεία του ανθρώπου, την ηλικία του, τι φοράει και εάν είναι σε αυτοκίνητο. το νούμερο της πινακίδας, ή εάν δε φαίνεται η πινακίδα, το χρώμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου. Πάρτε μας τηλέφωνο στο 6938187332».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.