Π. Κατσίβελας: "Κανείς απ’ όσους σήμερα κόπτονται για το νοσοκομείο δε νοιάστηκε"

Με σκληρή γλώσσα και σε έντονο ύφος έδωσε τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας,πριν ημερες στην ομιλία του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, ο υποψήφιος δήμαρχος
και διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Κατσίβελας! «Τον τελευταίο καιρό, όχι αναίτια και επιτρέψτε μου, με απρόκλητα ευτελή κίνητρα κάποιοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα θέματα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, αλλά και τη διαθεσιμότητα των οδηγών του νοσοκομείου. Η σκοπιμότητα είναι προφανής και έχουν προσωπικό στόχο εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας: «Θέλω να δηλώσω και να αποκαλύψω ότι κανείς από αυτούς που σήμερα κόπτονται για την τύχη του νοσοκομείου δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί, τουλάχιστον να ενημερωθούν ή να διαμαρτυρηθούν για κάτι που αφορούσε στο νοσοκομείο μας. Οι μόνοι που ζητούσαν ενημέρωση ήταν ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Θυμάστε, πριν αναλάβω διοικητής, υπήρχε η βεβαιότητα ότι το νοσοκομείο θα έκλεινε και θα γινόταν Κ.Υ. Δύο χρόνια μετά, το νοσοκομείο υπάρχει, βεβαίως με προβλήματα, δεν το αρνήθηκα, αλλά δεν έκλεισε». Συνεχίζοντας επισήμανε: «Το σχεδιασμό για το νοσοκομείο τον έχω περιγράψει κατ' επανάληψη, τη στελέχωση την έχω αναφέρει, την πρόσθετη βοήθεια από την απορρόφηση του ΕΟΠΥΥ την ξέρετε, τα νέα έργα για την αναβάθμιση την κτηριακή τη γνωρίζετε, την έγκριση της νέας μελέτης για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του τη γνωρίζετε!», με το ακροατήριο να τον χειροκροτεί! Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Κατσίβελας είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Σε αυτή την πόλη (σ.σ. Κυπαρισσία) είδα το φως του ήλιου, στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, που και με αυτό η τύχη με έφερε να δεθώ στενά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Αλλά σε όλη μου τη ζωή η Κυπαρισσία, τόσο στη συνείδηση όσο και στην ψυχή μου, ήταν η περίοπτη πόλις, το διοικητικό κέντρο της επαρχίας μας, η πόλις αναφοράς μας, η αρχόντισσα, η ιστορική, η ιδιαίτερη, η ξεχωριστή, η πολλαπλώς θαυμαστή! […] Για εμάς, η Τριφυλία δεν είναι μόνον ένας τόπος με όλα τα πλεονεκτήματα που χάριν συντομίας δε χρειάζεται να επαναπροσδιορίσω. Κυρίως είναι και τρόπος. Θα αναφέρω μόνο λίγες από τις ιδιότητες που προσδιορίζουν αυτό που λέμε τρόπο, και τέτοιες είναι: Ευγένεια, καλοσύνη, ήθος, φιλότιμο, ειλικρίνεια, καλλιέργεια, αρχοντιά, ευθύνη, συνέπεια, κοινωνικότητα, αλληλεγγύη, ευαισθησία, ευθυκρισία, γνώση, γενναιότητα και πολλά άλλα. Ο τρόπος είναι αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από όλους τους άλλους Μεσσήνιους και αυτό τον τρόπο και την ιδιότητα να είναι κανείς Τριφύλιος, οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε. Και στον τριφυλιακό τρόπο το λίγο δεν ταιριάζει!». Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για την Κυπαρισσία, αλλά και την Τριφυλία και κατέληξε, λέγοντας: «Στην πολιτική πρέπει όχι μόνο να στοχεύεις καλά, αλλά και να τεντώνεις το τόξο με όλη σου τη δύναμη!».


ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.