Αρχισαμε παλι τις λογοκρισιες και τους αποκλεισμους κ.Δημαρχε;

Αρχικα νομιζαμε οτι ηταν τυχαιο γεγονος...μια,δυο φορες...ή και περισσοτερες...αλλα επικοινωνωντας μεταξυ μας και διαβαζοντας και το σχετικο αρθρο στο ΚοpanakiNews του Δημητρη Γιαννοπουλου
(http://kopanakinews.wordpress.com/2013/03/27/%CE%B5%CF%87%CE%B8%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CF%87%CE%B1/ )
καταλαβαμε οτι τελικα δεν ειναι...
Και λεμε συγκεκριμενα.
Ειστε υπευθυνος κ.Κολλια να ελεγξετε το προσωπικο σας αιρετο και μη.
Οταν σε καποιους στο Δημο δεν αρεσουν τα γραφομενα μας και η κριτικη που ασκουμε,λυση δεν ειναι η λογοκρισια,ο αποκλεισμος,η ελλειψη δελτιων τυπου και προσκλησεων σε δημοσιες εκδηλωσεις του Δημου οπως τα Δημοτικα Συμβουλια π.χ.
Λυση ειναι να μας αναγκασετε να παψουμε τη κριτικη και να αρχισουμε τα θετικα σχολια με το εργο,τη δουλεια σας και την αποτελεσματικοτητα σας.
Αν ειναι παραλειψη του Προεδρου κ.Μπασδανη,σας ενημερωνουμε και σας υπενθυμιζουμε τις υποχρεωσεις του εναντι του Τυπου και των Ιστολογιων της περιοχης που εχουν ενημερωτικο χαρακτηρα.
Αν ειναι επιλογη του σας καθιστουμε υπευθυνο γιατι δυστυχως για εσας,ευτυχως για εμας, η πληροφορια ''τρεχει'' και εν τη απουσια μας.
Και εμεις ξερουμε τον τροπο να την εχουμε και να τη δημοσιευσουμε.
Οποτε μην εκτιθεστε ματαια.

Y.Γ. Το Κyparissia News Blog αποτελει πλεον εδω και αρκετο χρονικο διαστημα το πρωτο σε επισκεψιμοτητα ιστολογιο της Κυπαρισσιας και ενα απο τα πρωτα σε ολη τη Τριφυλια.
Η επικοινωνια της πληροφοριας εναντι των αναγνωστων-πολιτων, απο θεσμικους φορεις οπως ειναι η Δημοτικη Αρχη,υφισταται ως υποχρεωση αρχικα δικη σας και εν συνεχεια δικη μας.
Σημερα εμεις,το ΚοpanakiNews,αυριο ποιοι αλλοι;




9 σχόλια:

  1. Πληροφορήθηκα από συναδέλφους για την ύπαρξή σας και τα γραφόμενα σας.
    Το να κάνετε παράπονα και να μας τα χώνετε εφόσον φταίμε, καλό και άγιο είναι,
    αλλά να μη φταίμε και να γράφετε κουβέντες… είναι αχαρακτήριστο!
    Για να μην το χαρακτηρίσω και παρεξηγηθείτε.
    Και σας ρωτάω εσύ ή εσείς κύριοι υπεύθυνοι του blog μας αξιώσατε με την παρουσία σας στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στο Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη γνωριμία σας, δίνοντάς μας και το e-mail σας για να σας στέλνουμε έγγραφα του Δημ. Συμβουλίου ; Εάν το κάνατε πράγμα που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, θα είχατε όλα τα δίκια με το μέρος σας να μας γράφετε όσα γράφετε κι άλλα ακόμα.
    Δυστυχώς όμως δεν μας αξιώσατε με τη γνωριμία σας ούτε με ένα τηλεφώνημά σας. Και τώρα κρυμμένος-οι πίσω από την ανωνυμία σας γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι.
    Οι υπάλληλοι του Δήμου δεν είναι πολιτικά πρόσωπα. Δεν μας απασχολεί τι γράφετε για την πολιτική ηγεσία του Δήμου παρά μόνο την ώρα της κάλπης.
    Είστε το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Κυπαρισσία ; Nαι; Μπράβο σας. Kι εγώ είμαι η απόγονος του Μεγάλου Αλέξανδρου.
    Λίγο σεβασμό παρακαλώ
    Καραολάνη Μαρία
    Γραμματέας του Δημοτικού
    Συμβουλίου Τριφυλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Καλογερόπουλος - Διαχειριστης Κyparissia News Blog28 Μαρτίου 2013 στις 5:23 μ.μ.

      Κα Καραολανη...κουραστηκατε οντως να γραψετε το κειμενο,αλλα θα μπορουσατε απλα να ειχατε αποφυγει τον κοπο εαν ειχατε ενημερωθει απο τις αλλες συναδελφους σας γραμματεις του Δημου.
      Μπορειτε να ρωτησετε τις εν λογω κυριες για την υπαρξη μας οσο πλεον και για την ανυπαρξια μας στις λιστες επαφων του ηλεκτρονικου ταχυδρομειου του Δημου.
      Να γνωριστουμε ξανα μετα απο 3 χρονια λειτουργιας του Ιστολογιου νομιζουμε ειναι περιττο ποσο μαλλον δε,οταν μεχρι προτινος λαμβαναμε κανονικα αλληλογραφια (στη διαθεση σας ανα πασα στιγμη προηγουμενα αντιγραφα e-mail εκ του Δημου).
      Συμφωνως των γραφομενων σας λοιπον εχουμε ''ολα τα δικια με το μερος μας''
      Οσο για το σεβασμο καλο ειναι να τον επιδειξετε εσεις προς τον Μεγα Αλεξανδρο -εκτος αν ειστε πραγματι απογονος του βασιλια της Μακεδονιας, οποτε ανακαλουμε.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτέθηκες Μαρία.Δε το περιμέναμε απο εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήστε και σε μένα κ. Καραολή. Δεν μάθατε για την εντολή που έδωσε ο ...πρόεδρος στην γραμματέα του, να μην ενημερώνει το kopanakinews; Ελπίζω να μην έδωσε και σε σας τέτοια εντολή. Πάντως ο Δήμαρχος μου είπε ότι θα το τακτοποιήσει το θέμα. Όσο για το kyparissianews το αδικήσατε. Δική σας παράληψη που δεν το γνωρίζατε. Το kopanakinews, το φιλοξενεί 3 χρόνια στα σαλώνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρυφτείτε μετά και απο την απάντηση του Κοπανακαίου ξεφτιλιστίκατε εκεί στο Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ απότομα μπήκες βλέπω Μαράκι στο Δήμο.Χαλάρωσε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.