Σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο "Apollo Resort"

Μια πολύ σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο κατέκτησε το ξενοδοχείο "Apollo Resort Art Hotel" στην Κυπαρισσία: Στο πλαίσιο του διαγωνισμού "Success Story" της Cosmote, όχι μόνο προτιμήθηκε από το κοινό που το κατέταξε στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις από 800 σε όλη την Ελλάδα, αλλά βρέθηκε κι ανάμεσα στις 3 που κερδίζουν διαφημιστική προβολή αξίας 20.000 ευρώ.
Η ξενοδοχειακή επιχείρηση "Apollo Resort
Art Hotel" ανήκει στην Γεωργία Χριστοδούλου, τέως πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.
Συμμετείχε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό που γινόταν μέσω Facebook και στον οποίο πήραν μέρος περισσότερες από 800 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού που κράτησε 2 μήνες και ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου αναδείχθηκαν οι 10 πρώτες επιχειρήσεις με τα περισσότερα like - με το "Apollo" να συγκεντρώνει 6.871 likes και να καταλαμβάνει την 8η θέση.
Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, μια ειδική επιτροπή αξιολόγησε τις 10 πρώτες επιχειρήσεις και επέλεξε τις 3 νικήτριες, με έπαθλο για την κάθε μια 20.000 ευρώ σε διαφημιστική προβολή στην τηλεόραση, το διαδίκτυο και τον Τύπο.
Φανερά χαρούμενη η Γ. Χριστοδούλου σημείωσε ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία προβολής, όχι μόνο της δικής της επιχείρησης, αλλά και όλης της περιοχής. Πιο αναλυτικά μας είπε:
«Υστερα από 2 μήνες συνεχούς αγώνα στα social media καταφέραμε να είμαστε μια από τις 3 πιο πετυχημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό της Cosmote. Η συγκίνησή μου είναι απερίγραπτη. Συγκίνηση είχαμε νιώσει και στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή όταν βρεθήκαμε στην πρώτη δεκάδα. Μπορώ να σας πω ότι μας αρκούσε και μόνο αυτό. Το να καταφέρεις να συγκαταλέγεσαι στους 10 πρώτους ανάμεσα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα (άνω των 800) αποτελεί από μόνο του καθαρή επιτυχία.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας δεν ήταν απλή. Απαιτούσε χρόνο και κόπο, ειδικά αν κάποιος δεν ήταν εξοικειωμένος με το Διαδίκτυο - πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος δεν είχε πειστεί για την αξία σου, δεν έμπαινε καν στον κόπο να σε ψηφίσει.
Πρόκειται για σημαντική διάκριση από την οποία θα έχει άμεσα οφέλη η περιοχή της Τριφυλίας και φυσικά όλη η Μεσσηνία. Θα ακουστεί ολόκληρη η περιοχή κι αυτό είναι η μεγαλύτερη μου χαρά και το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν και συγχαίρω τους άλλους δύο νικητές, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες».

Κ.Μπουρας
''Ελευθερια''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.