Αρμενιοί: «Γιορτή της Μπάμιας» και φέτος.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο "Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας Μεσσηνίας", διοργανώνει το Σάββατο, 11 Αυγούστου και ώρα 21.00, στην πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρμενιών, την «Γιορτή της Μπάμιας».
Μια εκδήλωση που μετρά πάνω από δέκα χρόνια ζωής, συνεχίζεται και φέτος με την αγωνία των διοργανωτών της να είναι έντονη.
Βλέπετε, τα «ηνία» του συλλόγου από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχουν αναλάβει νέοι άνθρωποι που μόλις τώρα εισέρχονται στην πραγωγική διαδικασία (κάποιοι μόλις αποφοίτησαν από κάποιο Α.Ε.Ι ενώ άλλοι ακόμα φοιτούν), οι οποίοι έχουν το θάρρος και το κουράγιο, μέσα σε αυτό το αβέβαιο εργασιακά περιβάλλον, παράλληλα με την αναζήτηση κάποιας θέσης στον εργασιακό στίβο να αναλαμβάνουν και τις τύχες του συλλόγου.
Έτσι, «κληρονομώντας» μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση όλα τα προηγούμενα χρόνια την οποία καλούνται τουλάχιστον να
την διατηρήσουν και φέτος στα ίδια επίπεδα (από άποψη συμμετοχής κόσμου)και
γιατί όχι, να την αναπτύξουν κιόλας.
Εμείς στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, ειδικά όταν η οργάνωση τους περνάει σε νέα χέρια, και καλούμε τους φίλους και συντοπίτες μας να δώσουν το παρόν σε αυτή την όμορφη γιορτή.
Η «Γιορτή της Μπάμιας» είναι μια «μνεία» στο προϊόν που χαρακτηρίζει το χωριό των Αρμενιών, του οποίου η παραγωγή στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει το εισόδημα των αγροτών, συντοπιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.