ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημοτικα τελη = καθαριοτητα-ηλεκτροφωτισμος; [χωρις πολλα λογια]

Δημοτικα τελη πολλα και αυξημενα (ειδικα στη Κυπαρισσια)...και πολυχρησιμοποιημενη η λεξη ''ανταποδοτικα''...ειναι ομως;
Δειτε το παρακατω.

*Οι φωτογραφιες στους καδους ειναι λιγων ημερων.Αν σημερα ειναι αδειοι,δεν λεει κατι...ειναι κοινη γνωση οτι σε λιγες ημερες παλι ετσι θα ειναι αφου αποτελει παγια κατασταση εδω και μηνες!
**Οι νυχτερινες φωτογραφιες απεικονιζουν τη κατασταση στη πλατεια και τους γυρω δρομους την Κυριακη το βραδυ (8/7) αλλα και καθε βραδυ! Εχουν ληφθει χωρις φλας για να αποτυπωθει ακριβως τι προσλαμβανει το ανθρωπινο ματι!
***Για τους δρομους της πολης επανερχομαστε συντομα...

3 σχόλια:

  1. Και άδειοι να είναι οι κάδοι, έχουν να απολυμανθούν μήνες ( ίσως κ χρόνια ) με αποτέλεσμα να μυρίζουν απίστευτα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

    Όσο για τον φωτισμό, αρκεί να πω, πως τις τελευταίες εβδομάδες άγνωστοι ανοίγουν τα φρεάτια δίπλα στις κολόνες στην Ε.Ο. Κυπ/σιας - Πύργου, κόβουν και κλέβουν τα καλώδια. Άρα πως θα υπάρχει φωτισμός για την είσοδο της πόλης μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει ο κολια για τους κάδους αλλά κάποιοι μόνιμοι οι οποί δηλώνουν[ χορτασμένοι ] και το ξέρω πολύ καλά γιατί υπήρξα υπάλληλος το δήμου Κυπαρισσίας περιστασιακά όταν δεν έκαναν κέφι να σηκώσουν τα σκουπίδια δεν το έκαναν και κανένας δεν τους ενοχλούσε γιατί έχουν μεγάλο σόι και πολλούς ψήφους και κάνουν ότι θέλουν μέσα στο δήμο και όλα αυτά υπήρχαν πριν από τον κολια αυτούς να βγάλετε Φώτο και να δημοσιεύσετε αν έχετε τα κότσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.